FAQ

What does Pilos mean?

Pilos er et græsk navneord (πήλος), og det kan bruges som ordene ler, jord eller mudder. De keramiske produkter, jeg skaber, er inspireret af gamle græske krukker og nordiske designtraditioner. Dette har været inspirationen til Pilos cph's navn.

Produktpleje

Alle produkter er lavet af stentøj. Dette giver produktet holdbarhed.

Alle varer tåler mikroovn og opvaskemaskine, men vi anbefaler at du vasker dem op i hånden for at passe ekstra godt på produktet.

Forsendelse

Hvis du bestiller før kl. 12.00 vil vi gøre vores bedste for at sende din ordre samme dag. Skulle der opstå forsinkelser hos fragtfirmaet, kan Pilos cph ikke holdes ansvarlig.

Forventede leveringstider:
Danmark 1-4 hverdage.

Skandinavien ca. 1-6 hverdage

Europa ca. 2-5 hverdage

USA ca. 5-10 hverdage

Forsendelsesomkostninger beregnes ved kassen.

Beskadigede varer

Hvis din ordre ankommer beskadiget, erstatter vi varen eller refunderer prisen på varen, hvis den ikke længere er på lager. Hvis pakken og/eller indholdet er beskadiget ved modtagelse, bedes du give os besked inden for 24 timer.

Kurser & aflysning

  • Vores kurser er bindende og kan derfor ikke refunderes. Hvis du pludselig bliver syg, så send venligst en e-mail snarest til hello@piloscph.com, og vi vil gøre, hvad vi kan for at hjælpe dig med at finde en løsning.

  • Det skal du bruge til en keramiktime: Vi sørger altid for forklæder, men anbefaler, at du har behageligt tøj og sko på, som du ikke har noget imod bliver beskidte. Leret kommer normalt af i vask, men det er altid bedre at være på den sikre side. Vi anbefaler også, at du klipper dine negle – det kan være svært at arbejde på drejeskiven, hvis du har lange negle.

Når du tilmelder dig et kursus får du en plads ved din egen drejeskive, adgang til alt det værktøj du skal bruge, ubegrænset ler, et stort udvalg af glasurer + te, kaffe og vand samt dine færdige brændte genstande.

Find os

Du kan handle online når som helst, men hvis du vil besøge butikken, finder du os på:

Griffenfeldsgade 13b, 2200 København N.

Ons-fre: 12.00 - 17.30

Lør: 12.00 - 16.00