• En-dags kursus

  En-dags drejekursus. I to timer kommer du til at dykke ned i drejning - jeg lover, at det bliver sjovt! Dette kursus kræver ingen eller lidt erfaring med drejning. Det er et perfekt kursus til at skabe de små personlige gaver til dine nærmeste eller lave dit nye yndlingskrus til din morgenkaffe.

  Vi glaserer hvad end du skaber i den farve du ønsker. De brændte emner vil være klar til afhentning efter ca. to uger.

  Undervisning i dansk eller engelsk foregår alle i vores studie i København. Alle materialer + kaffe, te og små snacks er inkluderet.

  Book nu 
 • Seks ugers kursus

  Drejekurset kræver ingen erfaring. Det består af 6 moduler á 3,5 timer om aftenen fra 17.30 til 21.00. Her vil du blive introduceret til lerets egenskaber og hvordan det kan laves om fra klump til produkt.

  Inden for de første fire moduler vil du blive fortrolig med forskellige hjulteknikker og blive sikker i at centrere ler og dreje grundformer. I løbet af det fjerde modul får du chancen for at skabe et stykke ud fra en arbejdstegning. Modul fem bruges på at afdreje dine emner, skære eller sætte håndtag på. I det sidste modul glaserer vi alt, så det er klar til sidste brænding. De emner du har lavet kan afhentes efter ca. to uger.

  Undervisning på dansk eller engelsk foregår i vores studie i København. Alle materialer + te, kaffe og små snacks inkluderet.

  Book nu 
 • Firma events

  Vi kan lave skræddersyede arrangementer, der matcher dit teams behov. Vi kan undervise op til 10 personer i vores studie i København, eller vi kan tage ud til jer på kontoret, hvor vi kan undervise op til 30 personer. Send os en e-mail på hello@piloscph.com og lad os finde en løsning der passer til jer!

  Kontakt os